top of page
3B0A9866.jpg

Over Dru Yoga

Een positieve houding is een van de kenmerken van dru yoga lessen. In weinig yogalessen zal er zoveel worden gelachen! Een belangrijk principe binnen de dru yoga is dat lichaam, emoties, en gedachten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit principe ontstonden vloeiende bewegingsreeksen die helpen om energetische en lichamelijke blokkades op te lossen en je vrij te maken van eventuele negatieve gedachtepatronen.​

De gewrichten worden “zacht” gehouden tijdens het bewegen: dit creëert flexibiliteit op verschillende niveaus. ​

Alle bewegingen starten vanuit een soepele wervelkolom. De wervelkolom ondersteunt niet alleen de yogabeoefening maar ook een optimale gezondheid. Bij elke houding is er aandacht voor de buik- en rugspieren, de kernstabiliteit. 

Energetisch

Dru yoga werkt heel sterk op energetisch niveau. Door het regelmatig te beoefenen pel je als het ware de lagen van je bewustzijn af om tot je kern te komen. De krachtcentra in je lichaam komen erdoor in balans, je leert tot rust te komen bij en in jezelf. 

Je bent van harte welkom om het uit te proberen in één van mijn lessen. Kom het zelf ervaren.

Je kan daar beginnen waar het voor jou goed voelt: er is geen ervaring met yoga vereist. Je hoeft niet lenig of sportief te zijn.

Je kan gewoon beginnen. Hier en nu. Omarm het geschenk voor jezelf. Ontdek dat de mooiste reis die van je hoofd naar je hart is...

bottom of page