top of page
3B0A9866.jpg

Wekelijkse groepslessen dru yoga

Yoga omvat de klassieke houdingen, ademhalingstechnieken, handgebaren, meditatie en relaxatie. Dru yoga voegt deze elementen samen tot vloeiende en/of dynamische sequenties en versterkt die met affirmaties en visualisaties. Het geheel vormt een gracieuze en diepwerkende unieke vorm van yoga.

Dru yoga kan je helpen je authentieke kracht, je vitaliteit te ontdekken, te wekken. Je versterkt de rug- en buikspieren: kernstabiliteit. Onthaast, ontstress, ontspan!

Thema’s die daarom in het dru yoga programma voorkomen zijn: vitaliteit, rugscholing, innerlijke vreugde, emotionele balans, dru dans,...​

We gaan uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling.

De gewrichten worden 'zacht' gehouden tijdens het bewegen : dit creëert soepelheid op verschillende niveaus. De spieren worden bewust actief gehouden: dit zorgt voor een krachtige uitstraling.

PRAKTISCH

  • Elke Dru Yoga reeks is opgebouwd rond een bepaalde verdieping, en duurt meestal een 6 tal weken. Het verdient dus aanbeveling in te stappen aan het begin van een cyclus.  

  • Je schrijft je in voor een vast lesmoment. 

  • Kan je er niet bij zijn? No worries. Je kan je yogamoment altijd inhalen in een ander lesmoment. Dat hoeft niet dezelfde week te zijn als je gemiste les. Er is nooit les in de schoolvakanties. 

LOCATIE

De lessen gaan door in Heusden in ons Wij-Veld, Molenweidestraat 1

​Ons veld ligt op fietsafstand van Gentbrugge en Melle

PRIJZEN

Een proefles kost € 10

€ 245: reeks van 15 opeenvolgende lessen​

€ 490 per jaar: 38 lessen per kalenderjaar

 

Deze lente geef ik een DRU YOGA WORKSHOP op een gloednieuw yogafestival in de Vlaamse ardennen van 31 mei tem 2 juni. 

Alle info over dit unieke festival met yoga, meditatie, tai chi en dans vind je hier. Het festival werd in het leven geroepen door David De Wulf en zijn team. 

Lessenrooster

Dinsdag 09.00
Live in Heusden
Donderdag 09.00Live in Heusden
Donderdag 20.00Live in Heusden

Kan je er eens niet bij zijn?

No worries!

Volg de yogales in een ander lesmoment of neem de volgende les eens een vriend(in) mee. 

bottom of page