top of page
368781987_10231231523912189_644852999777

Wat meer over mezelf...

mijn filosofie: thuis komen bij mezelf door het ervaren van stilte in beweging

Een mensenleven is altijd in beweging. Zo ook mijn leven. Zelfs wanneer ik het gevoel had stil te staan en het heel donker aanvoelde. De grootste veranderingen vonden plaats toen ik het het minste verwachtte, toen ik er niet langer was op ‘bedacht’, gebeurden ze vaak gewoon.

En dan kon ik mijn eigen proces omarmen in liefdevolle dankbaarheid. In die momenten van groei was mijn hart open, ervoer ik dat licht niet zonder donker kan bestaan.

Ik maakte in mijn leven drie levensveranderende keuzes. De eerste toen ik als achttienjarige psychologie ging studeren. Ik was eerder sociaal angstig in die tijd, maar toch wou ik iets gaan doen met mensen. Ik was goed in one to one gesprekken voeren en had best wel wat empathie. Al heel gauw kwam het kunnen en mogen verbinden met andere mensen op de voorgrond te staan. Ik ervoer een honger naar wat er zou kunnen liggen voorbij de woorden. De vraag waarin de ervaring van echte heling voor mensen ligt, weerklonk steeds luider in mij. 

Ik stelde meer en meer vast dat verbinden ook vraagt in beweging te zijn; echt verbinden met anderen veronderstelt de verandering van binnenuit te doorvoelen en te leven. Met mijn zoon in de buik, kwam mijn tweede bewegingsvolle levenskeuze dan ook ten tonele: yoga.

En yoga leidde me toe naar een leven vol aardende beweging met verinnerlijking als orgelpunt en dans als trouwe metgezel. Yoga werd een levensstijl, een vaste waarde doorheen de ups en downs op mijn pad.

 

Een steeds sterker wordend lichaam schonk me het mirakel van een tweede kind, een wolk van een dochter, terwijl de medische wereld dit onmogelijk achtte. 

De geboorte van mijn dochter maakte de essentie van wie ik ben nog meer in me wakker. Ik begon mijn vrouwelijkheid ten volle te omarmen. Ik begon te kiezen voor een nog puurder en meer gebalanceerde levensstijl.  Zo kwam mijn derde keuze - mijn derde liefde zo je wil- op mijn pad: de macrobiotiek.

 

En zo groeide in mij het verlangen om mensen te gaan begeleiden om op een holistische manier balans voor zichzelf te gaan creëren: in lichaam, geest, hart en ziel.

 

In mijn begeleidingen integreer ik gespreksvaardigheden, beweging, ademwerk, voedingsadvies, oosterse geneeskunde en massage. Helemaal op jouw maat. We starten waar het voor jou goed voelt en gaan enkel aan de slag met wat resoneert in jou. 

Ik wandel heel graag even met je mee op je pad, van harte welkom om te verkennen hoe we elkaar kunnen inspireren: in een gesprek, op de yogamat, op de massagetafel of in de keuken, van hart tot hart.  

Namasté.

Line 

bottom of page